Osnovni podaci o firmi

Naziv: FITAKY d.o.o.

Adresa: Bul. Mihaila Pupina 205

Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
PIB: 111177114

Kontakt podaci

Kontakt telefon: +381 60 700 40 33
Kontakt email: kontakt@fitaky.rs

Tačan opis ponuđenih roba i usluga

Opis proizvoda, kao i često postavljana pitanja u vezi sa njima možete naći uz sam proizvod izložen u prodavnici. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem email-a  kontakt@fitaky.rs i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Poručivanje

 1. Fitaky proizvode možete poručiti pozivom na telefon 060 700 40 33 ili veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na kontakt@fitaky.rsili telefon.
 2. Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite sa plaćanjemkoja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obaveznaniti je neophodno da se ulogujete, ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.
 3. U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

Način plaćanja

Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja.

Način plaćanja za porudžbine iz Srbije:

– Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, a PDV je uključen u cenu.

– Plaćanje se vrši na jedan od tri ponuđena oblika plaćanja

 1.  Pouzećem u gotovini prilikom dostave.
 2. Platnim karticama putem web-sajta.

Dostava za porudžbine iz Srbije:

 1. Pakete šaljemo SVAKOG RADNOG DANA, A na Vašu adresu stižu za 1 radni dan.
 2. Narudžbenice poručene do 15 h šaljemo istog radnog dana, a narudžbenice naručene od 15:01 h đaljemo sledećeg radnog dana.
 3. U slučaju praznika pakete šaljemo prvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.
 4. Na dan dostave paketa, a par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdio da ste u mogućnosti da primite paket, stoga je potrebno da na dan dostave budete na adresi navedenoj u porudžbini i pri telefonu do dolaska kurira na adresu.
 5. Ukoliko se ne javite na telefon prilikom poziva kurira, kurirska služba će smatrati da niste dostupni za dostavu i neće Vam dostaviti paket, a Vaš paket ćete nakon toga moći da preuzmete u najbližoj Pošti u periodu od od narednih 5 radnih dana. Ukoliko  naš paket u ovom roku ne preuzmete iz Pošte pošiljka će nam biti vraćena.

Dostavu porudžbina vrši kurirska služba Postexpress.

Na porudžbine u vrednosti do 2.500,00 dinara plaćaju se troškovi dostave u iznosu iz tabele:

Masa paketa (kg)Cena dostave (din)
 0,5 do 1 kg345,00
preko 1 do 2410,00

Pakete šaljemo SVAKIM RADNIM DANOM u 15 h. Na adrese stižu DAN NAKON SLANJA PAKETA. Paketi poslati u PETAK stižu u SUBOTU.
Dostava je besplatna za narudžbenice iznad 2.500,00 RSD (Pošti se plaća provizija od 50 RSD za uplate pouzećem koje su u vrednosti do 5.000 RSD, a za uplate iznad 5.000 RSD provizija iznosi 1% vrednosti narudžbenice).

Molimo Vas da na dan dostave paketa, o kojem ćete biti obavešteni od strane Pošte putem sms poruke, budete pri telefonu jer ukoliko ne odgovorite na poziv kurira paket Vam neće biti uručen. U slučaju da se to desi paket će Vam biti dostupan za preuzimanje u Vašoj Pošti od sledećeg radnog dana nakon 16 h, ukupno 5 radnih dana. ZA SVAKI DAN BORAVKA PAKETAU POŠTI PLAĆA SE LEŽARINA.
Nakon toga paket se vraća nama.

BUDITE FER 🙂
UKOLIKO NISTE SIGURNI DA MOŽETE DA SAČEKATE PAKET NA DAN DOSTAVE ILI GA NAREDNIH DANA PREUZMETE U POŠTI MOLIMO VAS, DA ODUSTANETE OD NARUČIVANJA DA NAS NE BI IZLAGALI IZUZETNO VISOKIM TROŠKOVIMA POVRATA PAKETA.
HVALA 🙂

Način plaćanja za porudžbine iz inostranstva:

 1. Pouzećem u gotovini za porudžbine iz Bosne i Hercegovine (u KM) i Crne Gore (u EUR).
 2. Platnim karticama putem web-sajta za porudžbine iz svih evropskih zemalja.

Dostava za porudžbine iz inostranstva:

 1. Pakete šaljemo u zemlje bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) i većinu evropskih zemalja.
 2. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini.
 3. Cena dostave za pakete do 1 kg za područje Bosne i Hercegovine i Crne Gore iznosi oko 8,5 EUR . Na istom području cena dostave za pakete težine od 1 – 2 kg iznosi oko 11,5 EUR. Za teže pakete možete zatražiti informaciju upitom na naš mejl kontakt@fitaky.rs. Pakete u Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru šaljemo dan nakon prijema porudžbine, a očekivano vreme dostave je oko 7 radnih dana.
 4. Troškovi dostave u druge evropske zemlje su 12 EUR za pakete do 1 kg,a za pakete težine od 1 – 2 kg iznosi   obračunavamo, u skladu sa cenovnikom Pošte Srbije koji iznose 12 – 15 EUR. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom.
 5. Pakete u druge evropske zemlje šaljemo nakon što iz banke dobijemo potvrdu o Vašoj uplati, a očekivano vreme dostave je oko 10 dana nakon slanja. Dostavu ćete platiti karticom unapred zajedno sa samim proizvodima koje odaberete u Fitaky web prodavnici.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na  na to ni na koji način ne možemo da utičemo.

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacije

Za sva pitanja u vezi reklamacija molimo da nam se javite na telefon 060 700 40 33 ili nam pišete na kontakt@fitaky.rs kako bi u što kraćem roku dobili odgovor na reklamaciju.
Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

 • Ukoliko želite da naručen proizvod vratite, možete ga zameniti za druge proizvode, u manjoj ili većoj vrednosti, sa doplatom ili povraćajem novca u zavisnosti za koju se opciju opredelite. Vraćanjem proizvoda a bez zamene za neki drugi, dobijate svoj uložen novac na isti onaj način koji ste vi platili, gotovina ili na račun sa koga ste platili platnom odnosno kreditnom karticom. Proizvod koji menjate ili vraćate OBAVEZNO mora biti neoštećen, da nije korišćen i U ORIGINALNOJ AMBALAŽI. Kupac snosi troškove dostave prilikom zamene (dostava u oba smera: i vraćenog proizvoda i novog koji se uzima u

  zamenu) ili vraćanja proizvoda.

Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od vaših zahteva zameniti proizvod ili vratiti uložen novac.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Fitaky d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.