Акција!
DEF za s

Gua sha masažer za lice

1.292,00 RSD sa PDV-om

Kol.:

Fitaky Gua sha kristalni masažer za lice i telo

Fitaky woman Gua Sha masažer za lice i telo od prirodnog ružičastog kvarca ima za cilj da znatno unapredi negu kože jer povećava glatkost i elastičnost kože, stimuliše cirkulaciju, omogućuje dublju apsorpciju i efekat seruma za lice na kožu što rezultira smanjenjem nepravilnosti na koži, blistavom kožom zdravog, negovanog i blistavog izgleda bez znakova umora i ublaženih znakova starenja. Za maksimalne rezultate na licu Fitaky woman Gua Sha masažer koristite u kombinaciji sa Fitaky woman emolijentnim serumom za lice.

Masaža Fitaky woman Gua sha masažerom za lice od ružičastog kvarca, svojim specifičnim oblikom prilagođen je koži i konturama lica, a daje niz benefita znatno boljem izgledu kože:

 

 • – povećava elastičnost i jedrinu i zdrav izgled kože
 • – ističe konture lica
 • – promoviše prirodni sjaj kože
 • – uklanja toksine i eliminiše umoran izgled
 • – prevenira nastanak bora – sprečava prerano starenje
 • – ublažava postojeće bore i poboljšava elastičnost kože
 • – efikasno ublažava napetost na licu
 • – limfnom drenažom uklanja višak tečnosti iz kože – ublažava natečenost lica
 • – serum za lice dublje prodire u kožu
 • – stimuliše cirkulaciju krvi i daje tenu blistavost
 • – masažom delova tela koji su zahvaćeni celulitom doprinosi smanjenju prisustva celulita
 • – samomasaža Fitaky woman Gua Sha masažerom od ružičastog kvarca budi komunikaciju vas sa vašim licem i manifestuje samonegu i ljubav prema sebi
 • – koža ga obožava

 

Osim nezi lica masaža ružičastim kvarcem opušta napetosti u predelu čela, donje i gornje vilice, vrata, ali i utiče na bolji izgled kože tela koji su zahvaćeni celulitom i opštoj relaksaciji.

 

*Dostava je besplatna kupovinom Fitaky woman Gua sha masažera Fitaky woman emolijentnog seruma
**Naručivanje je osim online 24/7 moguće i telefonom: 0607004033, svakog dana od 9-18h
Категорија:

Опис

 • Ružičasti (rozen) kvarc se smatra kristalnim kamenom ljubavi i harmonije i usmeren je da se njegovim korišćenjem promoviše ljubav prema sebi, svom licu i telu. Rozen kvarc Gua sha masažer za lice ima izuzetno glatku površinu zbog čega je idealan za sve tipove kože (pa i najosetljiviju kožu) i za promovisanje nežnosti žene prema svom licu i njegovoj nezi. Svojim prirodnim sposobnostima hlađenja, umornoj koži daje intenzivan osećaj svežine osobito ako se rashladi u frizideru (ne u zamrzivaču) pre upotrebe.

♡ Veruje se da je kristal koji kupite predodređen da vas pronađe ♡

Masaža Gua Sha kamenom je veoma jednostavna i traje samo nekoliko minuta: nanesite nekoliko kapi seruma za lice za lice na očišćeno lice i nežno povucite kamen ka spolja od sredine lica

Način upotrebe: Temeljno očistite lice i nanesite serum ili ulje za lice. Masirajte lice prema uputstvu koje se dobija uz masažer. Koristite lagani pritisak sa 3 do 5 ponavljanja na svakoj strani.

Fitaky Gua sha masažer od rozen kvarca dobija se sa detaljnim uputstvom za masažu.  Za maksimalne rezultate Fitaky woman Gua Sha masažer koristite ga sa Fitaky woman emolijentnim serumom za lice.

Sastav: 100% prirodan kristal –  Rozen kvarc/ružičasti kvarc

Održavanje: Gua sha masažer perite blagim gelom ili sličnim sredstvom koje koristite za čišćenje lica.

Oblik i boja mogu se malo razlikovati od prikazanog masažera na fotografiji jer svaki komad kristala ima svoj prirodni spektar ružičaste boje i kristalne strukture.

Dimenzije: Oko 8 x 5,5 x 0,5 cm