Poručivanje

 1. Fitaky proizvode možete poručiti pozivom na telefon 060 700 40 33 ili veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na kontakt@fitaky.rsili telefon.
 2. Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite sa plaćanjemkoja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obaveznaniti je neophodno da se ulogujete, ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.
 3. U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

Način plaćanja

Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja.

Način plaćanja za porudžbine iz Srbije:

– Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, a PDV je uključen u cenu.

– Plaćanje se vrši na jedan od tri ponuđena oblika plaćanja

 1. Pouzećem u gotovini prilikom dostave.
 2. Platnim karticama putem web-sajta.

Dostava za porudžbine iz Srbije:

 1. Po prijemu Vaše porudžbine, dobićete automatsku e – mail poruku sa potvrdom porudžbine kao i detalje isporuke, ukoliko ne dobijete poruku znači da porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi još uvek u korpi i potvrdite kupovinu.
 2. Pakete šaljemo svakog radnog dana.
 3. Narudžbenice kreirane do 13 h šaljemo istog dana, a stižu na adrese narednog dana dok narudžbenice kreirane od 13:01 h šaljemo narednog dana, a stižu na adrese dan kasnije nakon slanja.
 4. U slučaju praznika pakete šaljemoprvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.
 5. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express, troškovi isporuke su 350,00 dinara za porudžbine do 2.500,00 dinara, a za porudžbine preko 2.500,00 dinara dostava je besplatna.
 6. Na dan dostave paketa dobićete telefonsku poruku kurirske službe kojom će Vam biti najavljena dostava za taj dan, a par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdio da ste u mogućnosti da primite paket, stoga je potrebno da na dan dostave budete na adresi navedenoj u porudžbini i pri telefonu.
 7. Ukoliko se ne javite na telefon prilikom poziva kurira, kurirska služba će smatrati da niste dostupni za dostavu i neće Vam dostaviti paket. Paket će biti ostavljen u Vašoj pošti nakon 16:30 h i biće Vam dostupan za preuzimanje narednih 5 radnih dana. Ukoliko paket ne preizmete iz Pošte biće vraćen nama.
 8. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam porudžbina ne stigne u roku od 3 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail kontakt@fitaky.rs ili na telefon 060 700 40 33.

Način plaćanja za porudžbine iz inostranstva:

 1. Pouzećem u gotovini za porudžbine iz Bosne i Hercegovine (u KM) i Crne Gore (u EUR).
 2. Platnim karticama putem web-sajta za porudžbine iz svih evropskih zemalja.

Dostava za porudžbine iz inostranstva:

 1. Pakete šaljemo u zemlje bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) i većinu evropskih zemalja.
 2. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini.
 3. Cena dostave za pakete do 1 kg za područje Bosne i Hercegovine i Crne Gore iznosi oko 8,5 EUR . Na istom području cena dostave za pakete težine od 1 – 2 kg iznosi oko 11,5 EUR. Za teže pakete možete zatražiti informaciju upitom na naš mejl kontakt@fitaky.rs. Pakete u Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru šaljemo dan nakon prijema porudžbine, a očekivano vreme dostave je oko 7 radnih dana.
 4. Troškovi dostave u druge evropske zemlje su 12 EUR za pakete do 1 kg,a za pakete težine od 1 – 2 kg iznosi   obračunavamo, u skladu sa cenovnikom Pošte Srbije koji iznose 12 – 15 EUR. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom.
 5. Pakete u druge evropske zemlje šaljemo nakon što iz banke dobijemo potvrdu o Vašoj uplati, a očekivano vreme dostave je oko 10 dana nakon slanja. Dostavu ćete platiti karticom unapred zajedno sa samim proizvodima koje odaberete u Fitaky web prodavnici.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na  na to ni na koji način ne možemo da utičemo.

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.