Korpa

Poručivanje i plaćanje

Poručivanje i plaćanje

 • Fitaky proizvode možete poručiti pozivom na telefon 060 700 40 33 ili veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na kontakt@fitaky.rs ili telefon.
 • Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite sa plaćanjem koja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obavezna niti je neophodno da se ulogujete, ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.
 • U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.
 • Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Plaćanje možete izvršiti pouzećem prilikom dostave, direktnom uplatom na naš račun E-bankingom ili uplatom u banci ili pošti, kao i platnim karticama na samom sajtu.

Načini plaćanja

Plaćanje se za kupce sa područja Srbije vrši isključivo u dinarima, a PDV je uključen u cenu. Navedeni iznos za uplatu možete platiti na 2 načina:

 • Pouzećem u gotovini prilikom dostave
 • Platnim karticama putem web-sajta www.fitaky.rs (za sve porudžbine)
 • Plaćanje naružbenice direktnom bankovnom transakcijom podrazumeva uplatu direktno na račun firme Fitaky d.o.o. E-bankingom ili uplatom u banci ili pošti. Tom prlikom potrebno je da koristite broj narudžbenice kao poziv na broj i kao svrhu uplate i da uredno popunite polja ‘Primalac’ i ‘Svrha uplate’ (Primalac: Fitaky d.o.o. Bul. M. Pupina 205, 11070 N. Beograd. Svrha uplate: Internet kupovina i naveden broj Vaše narudžbenice). Broj računa za uplatu je 160-528471-31 (Banca Intesa)
 • Plaćanje pouzećem prilikom dostave podrazumeva plaćanje u gotovini kuriru kurirske službe.
 • Platnim karticma putem web sajta www.fitaky.rs:
  Obradu plaćanja karticama vrši Banca Intesa A.D. Beograd i, ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa ad Beograd. Na sajtu banke unosite broj svoje kartice i ostale potrebne podatke. Banka proverava vašu karticu i količinu sredstava na Vašem računu, i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije automatski vam prosleđuje elektronsku poštu sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja, sa sajta Banca Intesa ad Beograd automatski se vraćate na sajt fitaky.rs i vaša kupovina je uspešno obavljena.

Zaštita poverljivih informacija o transakciji

Prenos podataka plaćanja od vašeg računara do sajta banke zaštićen je protokolom SSL. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa ad Beograd. Podaci o platnoj kartici kupca ni u jednom trenutku nisu dostupni Fitaky d.o.o.

Izjava o konverziji u slučaju druge valute

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified