Korpa

OPŠTI USLOVI PLAĆANJA

Osnovni podaci o firmi
Naziv: FITAKY d.o.o.
Adresa: Bul. Mihaila Pupina 205, Novi Beograd
PIB: 111177114
Matični broj: 21437204
Kontakt telefon: 060 700 40 33
Kontakt email: kontakt@fitaky.rs

Tačan opis ponuđenih roba i usluga

Svi proizvodi na našem sajtu su predstavljeni sa detaljnim opisima i informacijama o načinu upotrebe. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pišite nam na kontakt@fitaky.rs ili nam se obratite putem telefona 060 700 40 33.

Poručivanje

  • Fitaky proizvode možete poručiti pozivom na telefon 060 700 40 33 ili veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na kontakt@fitaky.rs ili telefon.

Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite sa plaćanjem koja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obavezna niti je neophodno da se ulogujete, ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.

  • U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

  • Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Plaćanje možete izvršiti pouzećem prilikom dostave, direktnom uplatom na naš račun E-bankingom ili uplatom u banci ili pošti, kao i platnim karticama na samom sajtu.

Načini plaćanja

Plaćanje se za kupce sa područja Srbije vrši isključivo u dinarima, a PDV je uključen u cenu. Navedeni iznos za uplatu možete platiti na 2 načina:

  • Pouzećem u gotovini prilikom dostave. Plaćanje pouzećem prilikom dostave podrazumeva plaćanje u gotovini kuriru kurirske službe.
  • Platnim karticma putem web sajta www.fitaky.rs:
    Obradu plaćanja karticama vrši Banca Intesa A.D. Beograd i, ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa ad Beograd. Na sajtu banke unosite broj svoje kartice i ostale potrebne podatke. Banka proverava vašu karticu i količinu sredstava na Vašem računu, i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije automatski vam prosleđuje elektronsku poštu sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja, sa sajta Banca Intesa ad Beograd automatski se vraćate na sajt fitaky.rs i vaša kupovina je uspešno obavljena.

Zaštita poverljivih informacija o transakciji

Prenos podataka plaćanja od vašeg računara do sajta banke zaštićen je protokolom SSL. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa ad Beograd. Podaci o platnoj kartici kupca ni u jednom trenutku nisu dostupni Fitaky d.o.o.

Izjava o konverziji u slučaju druge valute

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostavu porudžbina vrši kurirska služba Postexpress.

Plaćanje pouzećem prilikom dostave podrazumeva plaćanje u gotovini kuriru Pošte.

Pakete naručene do 13 h šaljemo SVAKIM RADNIM DANOM u 13:30 h. Na adrese stižu 1 dan NAKON SLANJA PAKETA.

Paketi poslati petkom stižu u subotu na adresu primaoca.

U slučaju praznika pakete šaljemo prvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.

Za narudžbenice u vrednosti preko 3.500,00 RSD dostava je besplatna.

Za narudžbenice do 3.500,00 RSD plaćaju se troškovi dostave u iznosu od 450,00 RSD.

Molimo Vas da na dan dostave paketa, o kojem ćete biti obavešteni putem sms poruke, budete pri telefonu jer ukoliko ne odgovorite na poziv kurira paket Vam neće biti uručen. U tom slučaju paket se vraća nama.

DOSTAVA NIJE MOGUĆA U ODREĐENO VREME.

NIJE MOGUĆE NARUČITI DOSTAVU DO RADNOG VREMENA.

BUDITE FER 🙂
UKOLIKO NISTE SIGURNI DA MOŽETE DA SAČEKATE PAKET NA DAN DOSTAVE ILI GA NAREDNIH DANA PREUZMETE U POŠTI MOLIMO VAS, DA ODUSTANETE OD NARUČIVANJA DA NAS NE BI IZLAGALI IZUZETNO VISOKIM TROŠKOVIMA POVRATA PAKETA.
HVALA :)Na dan dostave paketa, a par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdio da ste u mogućnosti da primite paket, stoga je potrebno da na dan dostave budete na adresi navedenoj u porudžbini i pri telefonu.

Ukoliko se ne javite na telefon prilikom poziva kurira, kurirska služba će smatrati da niste dostupni za dostavu i neće Vam dostaviti paket, a Vaš paket ćete nakon toga moći da preuzmete u najbližoj Pošti u periodu od narednih 5 radnih dana. Ukoliko paket ne preuzmete u Pošti vraća se nama.

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam porudžbina ne stigne u roku od 3 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail kontakt@fitaky.rs ili na telefon 060 700 40 33

Politika reklamacija

Za sva pitanja u vezi sa reklamacijom proizvoda molimo da nam se javite na telefon 060 700 40 33 ili nam pišete na kontakt@fitaky.rs kako bi u što kraćem roku dobili odgovor na reklamaciju.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke.

Sve opravdane reklamacije prihvatamo i u zavisnosti od vaših zahteva možemo zameniti proizvod ili vratiti novac.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu se novac vraća uplatom na broj računa koji se navede u reklamaciji i zahtevu za povraćaj sredstava.

Kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Fitaky d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified