Korpa

Na koji način Fitaky atopic baby uljana umirujuća kupka u prahu čisti atopičnu kožu vaše bebe i deluje na umirenje upala?

Vaša beba ima suvu i osetljivu kožu kojoj ne prija kupanjem klasičnim sapunima, gelovima i kupkama? Koža reaguje i prilikom kupanja sapunima i gelovima koji su namenjeni kupanju beba veoma osetljive kože, pa i onima koji su namenjeni nezi atopične kože? Promenili ste niz sredstava za kupanje vaše bebe ali niste pronašli sredstvo koje joj neće isušivati kožu i koje će doprineti umirenju osipa, crvenila i upalnih stanja kože?

Atopična koža, koža sa prisutnim ekcemnim upalama, pelenskim osipom i veoma suva i osetljiva koža je oštećene prirodne barijere, nadprosečno porozna i stoga vrlo neotporna na negativne spoljne uticaje. Ona stoga burno reaguje u dodiru sa iritansima koji su sastavni deo sredstava za pranje, gelova, šampona i sapuna kao što su penušavci tj. sastojci zaduženi za stvaranje pene, stabilizatori, konzervansi, mirisi i boje. Neotporna je i na uticaj brojnih potencijalnih iritanasa iz prirode kao što su etarska ulja, sastojci čije je poreklo od etarskih ulja, bazna ulja koštunjavog voća i sl.

U ovoj meri osetljiva koža najčešće dobro reaguje isključivo u dodiru sa čistim prirodnim, a neiritabilnim sastojcima koji imaju izrazito negujuć, hranljiv i obnavljajuć uticaj, vlaže i maste je. Stoga je kreirana Fitaky atopic baby uljana umirujuća kupka u prahu koja ne sadrži pomenute peruće agense i iritanse i u čijoj je osnovi ovas, protein kokosa, ulje masline i prah biljke nim koji imaju izrazito urmirujuć i obnavljajuć uticaj na preosetljvu i izrazito suvu kožu.

Na koji način Fitaky atopic babyuljana umirujuća kupka u prahu čisti kožu vaše bebe i deluje na umirenje upala?

Fino samleven ovas je jedan od ključnih sastojaka Fitaky atopic baby uljane kupke u prahu iz mnogo razloga. Pre svega, brojne studije i  istraživanja su pokazala da topikalna primena koloidnog ovsa, ublažava simptome atopijskog dermatitisa obnavljanjem kožne barijere zbog čega se danas smatra jednim od najvažnijih sastojaka za umirenje simptoma ekcema i dermatitisa. Pored toga, u današnjoj dermatologiji smatra se da koloidni ovas ima ključnu ulogu u smanjenju upotrebe kortikosteroida u slučajevima atopijskog dermatitisa. Ovas sadrži mnoge vrste fenola koji imaju antioksidativno i snažno umirujuće delovanje. Pun je skroba i beta-glukana koji koži pomaže da zadrži vlagu i sprečava njeno sušenje. Osim toga, celuloza i vlakna ovsa pomažu u omekšavanju i stvaranju suptilnog filma na koži koji je štiti od negativnih spoljnih uticaja i istovremeno jača njen imuno sistem zbog čega znatno smanjuje osetljivost kože  i mogućnost pojave ekcema i atopijskog dermatitisa koji su praćeni iritacijama, osipima, upalama, svrabom i peckanjem.

Pored ovsa, veoma negujuć i za izrazito nežnu i osetljivu kožu podržavajuć sastojak u Fitaky atopic baby uljanoj kupkici u prahu je protein kokosa koji je pun vitamina i minerala koji utiču na umirivanje iritacija. Nežno i suptilno uklanja nečistoće sa najosjetljivije kože, ostavljajući kožu mekom i osveženom.

Prah biljke nim ima izuzetno važnu ulogu u Fitaky atopic baby uljana umirujuća kupka u prahu jer svojim izrazitim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima doprinosi zaštiti bebine kože.

Obzirom na snažno protivupalno dejstvo nima kupka umiruje tegobe, sprečava razvoj infekcija i zaceljuje nadraženu kožu. Čudesna biljka nim sadrži E vitamin, dragocene masne kiseline i preko 140 aktivnih sastojaka koji u zajednici štite kožu i čine ovu biljku jednim od najjačih prirodnih analgetika koji brzo ublažavaju svrab i peckanje.

Ono što Fitaky atopic baby umirujuću uljanu kupku u prahu čini izuzetnom za nežno kupanje beba je činjenica da se ovas sastoji od saponina koji su zaslužni za čišćenje kože što uz uz prisustvo sode bikarbone, morske soli i praha biljke nim kupku čini neagresivnim sredstvom za pranje.

Terapeutska svojstva morske soli su veoma poznata kao i činjenica da odlično dubinski čisti i detoksifikuje kožu a i odličan je prirodni antiseptik. Divno deluje na kožu jer sadrži preko 80 različitih minerala i veoma visok procenat magnezijuma koji čini da kupka ima opuštajuće dejstvo.

Svi navedeni sastojci omogućuju Fitaky atopic baby kupkom nežno kupanje koje omogućuje obnavljanje, hidrataciju i umirenje upaljene kože i nežno pranje osetljive kože što znači da koristeći Fitaky atopic umirujuću baby kupku u prahu ne morate koristiti sapune ili kupke koji isušuju kožu i rasplamsavaju dermatitis i ekcem.

Najzad, zbog svojih prirodnih hidratantnih svojstava i zbog toga što ne sadrži deterdžente, agense za stvaranje pene, sapune. šampone, konzervanse, alkohol, boje i mirise koji isušuju i iritiraju kožu kupanje Fitaky atopic baby kupkom u prahu doći će da umirivanja simptoma atopijskog dermatitisa bez učestalog korišćenja ovlaživača.

Kupajući Vašu bebu Fitaky atopic baby umirujućom uljanom kupkom koristite vreme za kupanje za umirenje upala na koži vaše bebe kako bi bila zdrava i i divno opuštena.

Zdravi i veseli bili!

Vaša Fitaky ♥

Bez hemikalija i toksina. Bez atopijskog dermatitisa, osipa, suve kože i ekcema.

Bez brige.

* Tekst je opšte informativne prirode. Za sve zdravstvene probleme koje ima vaše dete obratite se lekaru.

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified