Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostavu porudžbina vrši kurirska služba Yandex i Pošta Srbije.

Na porudžbine u vrednosti do 2.500,00 dinara plaćaju se troškovi dostave u iznosu od 350,00 din.

Narudžbenice poručene do 13 h šaljemo istog radnog dana, a narudžbenice naručene od 13:01 h šaljemo sledećeg radnog dana.

Paketi na Vašu adresu stižu za 1 – 2 radna dana.

Paketi adresirani na adrese u Beogradu dostavljaju se YANDEX kurirskom službom, stižu na adrese u periodu od 16:30 do 20 h, a sms porukica stiže na engleskom jeziku.

Paketi adresirani na adrese van Beograda dostavljaju se POŠTOM Srbije uz sms porukicu obaveštenja o prispeću paketa.

U slučaju praznika pakete šaljemo prvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.

Na dan dostave paketa, a par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdio da ste u mogućnosti da primite paket, stoga je potrebno da na dan dostave budete na adresi navedenoj u porudžbini i pri telefonu do dolaska kurira na adresu.

Ukoliko se ne javite na telefon prilikom poziva kurira, kurirska služba će smatrati da niste dostupni za dostavu i neće Vam dostaviti paket, a Vaš paket ćete nakon toga moći da preuzmete u najbližoj Pošti u periodu od od narednih 5 radnih dana, ukoliko je Vaša adresa van Beograda.

Za pakete adresirane na adrese u Beogradu Yandex kurirska služba će pokušati ponovnu dostavu narednog dana, a nakon toga, ukoliko Vam ne uruči pošiljku, paket će biti vraćen nama.

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam porudžbina ne stigne u roku od 3 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail kontakt@fitaky.rs ili na telefon 060 700 40 33.