Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostavu porudžbina vrši Post express.

  1. Za narudžbenice u vrednosti preko 2.500,00 RSD dostava je besplatna.
  2. Za narudžbenice do 2.500,00 RSD plaćaju se troškovi dostave u iznosu od 350,00 RSD.
  3. U oba slučaja (i kod besplatne i kod plaćene dostave) Post express naplaćuje 50,00 RSD na ime provizije za uplatu pouzećem. Za uplate koje iznose preko 5.000,00 RSD iznos provizije iznosi 1% od vrednosti naružbenice. Prilikom plaćanja platnom karticom putem našeg web sajta www.fitaky.rs ova provizija se ne naplaćuje.

Prilikom plaćanja platnom karticom putem našeg web sajta www.fitaky.rs ova provizija se ne naplaćuje.

Narudžbenice poručene do 13 h šaljemo istog radnog dana, a narudžbenice naručene od 13:01 h šaljemo sledećeg radnog dana.

Paketi na Vašu adresu stižu za 1 radni dan i subotom.

Paketi sea dostavljaju uz sms porukicu obaveštenja o prispeću paketa.

U slučaju praznika pakete šaljemo prvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.

Na dan dostave paketa, a par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdio da ste u mogućnosti da primite paket, stoga je potrebno da na dan dostave budete na adresi navedenoj u porudžbini i pri telefonu do dolaska kurira na adresu.

Ukoliko se ne javite na telefon prilikom poziva kurira, kurirska služba će smatrati da niste dostupni za dostavu i neće Vam dostaviti paket, a Vaš paket ćete nakon toga moći da preuzmete u najbližoj Pošti u periodu od od narednih 5 radnih dana.

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam porudžbina ne stigne u roku od 3 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail kontakt@fitaky.rs ili na telefon 060 700 40 33.