Korpa

Detoksifikujte veš – Detoksifikujte mašinu za pranje veša

Ukoliko imate bebicu ili osetljivu dečicu sklonu ekcemu i alergijama, preporučujemo da detoksifikujete vašu mašinu za veš.

Korišćenjem klasičnih deterdženata, na opranoj odeći i u mašini za pranje i nakon ispiranja ostaju hemikalije –  supstance koje iritiraju kožu i disajne organe, alergeni i toksini koji ulaze u organizam preko kože i na taj način bude alergijske reakcije i ekceme kod najmlađih. Mašina za veš se vremenom ispunjava naslagama toksičnih supstanci koje zahvaljujući kamencu ostaju unutar mašine i konstantno se emituju u veš koji se pere.

Iz tog razloga predlažemo vam da i pre prve upotrebe FITAKY baby praška za veš u cilju detoksifikacije vaše mašine operete mašinu od naslaga.

Uputstvo za detoksifikaciju mašine za veš:

Direktno u bubanj mašine staviti jednu mericu FITAKY baby praška za veš, a u posudu za doziranje praška staviti 1 – 2 šolje alkoholnog sirćeta i pustiti mašinu da radi na prazno na 90° C.

U zavisnosti od količine naslaga do potpune detoksifikacije mašine i eliminacije starih ostataka deterdženta doći će odmah nakon ovog postupka ili nakon nekoliko pranja  FITAKY baby praškom za veš.

Kako detoksifikovati veš?

FITAKY  baby  prašak za veš tokom nekoliko prvih pranja ukloniće neželjene ostatke konvencionalnih deterdženata iz odeće i detoksifikovati veš vaših beba, dece i vaše cele porodice.

Tada ćete u potpunosti osetiti benefite FITAKY baby praška za veš koji će vam pružiti divno opran i mek veš koji jednostavno miriše na čisto a vaši najmiliji više neće biti izloženi toksinima.

Zdravi i veseli bili!

Vaša Fitaky ♥

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified