1. Po prijemu Vaše porudžbine, dobićete automatsku poruku sa potvrdom porudžbine kao i detalje isporuke, ukoliko ne dobijete poruku znači da porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi još uvek u korpi i potvrdite kupovinu.
  2. Sve porudžbine primljene do 12 h šaljemo istog dana ili najkasnije 24 h od prijema porudžbine pa dostavu možete očekivati dan nakon porudžbine ili izuzetno u periodu od 2 radna dana nakon poručivanja. Porudžbine primljene neradnim danimašaljemo prvog radnog dana.
  3. Paketešaljemo kurirskom službom City Express, troškovi isporuke su 216,00 dinara za porudžbine do 1.000,00 dinara, a za porudžbine preko 1.000,00 dinara dostava je besplatna.
  4. Par minuta pre dostave kurir će Vas pozvati kako bi potvrdili da ste u mogućnosti da primite paket.
  5. Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će Vas pozvati i pokušati isporuku narednog dana. Ukoliko se ni drugog dana ne izvrši isporuka pošiljka će biti vraćena. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam porudžbinane stigne u roku od 3dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail kontakt@fitaky.rs ili na telefon 060 700 40 33
  6. Ukoliko u Beogradu želite samostalno da preuzmete pošiljku, dakle bez dostave na kućnu adresu, prilikom kupovine u polje „Adresa za dostavu“ navedite adresu Express Pointa kurirske službe City Express. Pošiljka će vam u tom slučaju biti poslata na sledeću adresu odakle je sami preuzimate: City Express Point, Bulevar Mihajla Pupina 10ž, lokal 13 (nisko prizemlje), Yu Biznis Centar, Novi Beograd
  7. Time imate mogućnost preuzimanja pošiljke na datoj adresi i u periodu nakon radnog vremena, sve do 20h.